Ajankohtaista

11.6.2013Sinivalkoisia ruusukkeitaLue lisää »26.4.2013Ásdis Agnarilla TanskassaLue lisää »4.1.2013Opintomatkalla SaksassaLue lisää »13.6.2012Ásdis RuotsiinLue lisää »13.6.2012Sindra ja DraugurLue lisää »

Kirjoituksia

Liity postituslistalle

Albumista...

Perhehevoset

Brá frá Laekjarbakka

Loftorka frá Selfossi

 


250_saegola_043.jpg

Brá frá Laekjarbakka

i: Sóti frá Laekjarbakka
e: tuntematon

Brá toimi Islannissa vaellushevosena ja tuotiin Suomeen 13-vuotiaana samoihin tehtäviin. Sommarbohon se tuli perhehevoseksi 16-vuotiaana. Brá toimi ensin Johannan, Eveliinan ja Pasin askellajiratsuna sekä myöhemmin matkaratsuna.

Jokainen hevonen löytää paikkansa, kunhan sille annetaan mahdollisuus ja se koulutetaan parhaalla mahdollisella tavalla. 19-vuotias Brá on loistoesimerkki hevosesta, jonka käyttöarvo on moninkertainen sen rahalliseen arvoon verrattuna...

Lue koko juttu

Katso kuvia

 


lola_1_250.jpg

Loftorka frá Selfossi

e: Orka frá Selfossi (7,49)
i: Tháttur frá Arnarhóli (8,29)
ei: Otur frá Saudarkróki (8,37)

Loftorka eli Lola tuli perheeseen, kun Johanna kaipasi Bráta osaavampaa ja haasteellisempaa ratsua. No, ostetuksi tuli hädintuskin peruskoulutettu tamma, jota Gummi ja Katie sitten kouluttivat edelleen.

Lola on hyvin ystävällinen ja ihmisrakas. Harvoin näkee hevosta, joka nauttii yhtä paljon rapsuttelusta. Tämä hevonen ansaitsee kuitenkin kiitosta paitsi kiltteydestään myös näyttävistä askellajeistaan. Ravi ja käynti ovat jo nyt hyvät, mutta töltti vaatii vielä työtä. Kun säädöt ovat kohdallaan, töltti on hieno! Ja passi on neidin mielilaji, joskin sitä on ratsastettu enimmäkseen vahingossa...

Lue koko juttu

Katso kuvia