Ajankohtaista

11.6.2013Sinivalkoisia ruusukkeitaLue lisää »26.4.2013Ásdis Agnarilla TanskassaLue lisää »4.1.2013Opintomatkalla SaksassaLue lisää »13.6.2012Ásdis RuotsiinLue lisää »13.6.2012Sindra ja DraugurLue lisää »

Kirjoituksia

Liity postituslistalle

Albumista...

Hevosmiestaito alkaa kunnioituksesta

Tiistai 6.4.2010 - Gummi Einarsson


kuva

Moninkertainen maailmanmestari
Gummi sai kultaa ja hopeaa
Sveitsin MM-kisoista 2009.

Gummi Einarsson on kilpaillut islanninhevosilla yli 30 vuotta ja  voittanut tänä aikana lukuisia arvokisamitaleja. Vuonna 2009 hän voitti kolme Ruotsin mestaruutta sekä kulta- ja hopeamitalit Sveitsin MM-kilpailuista. Gummi on iloinen kovalla työllä saavutetusta menestyksestä mutta pitää vielä suurempana kunniana MM-kisoissa saamaansa FEIFin Feather Price -palkintoa.

FEIF-tuomarit seurasivat koko viikon kilpailijoiden harjoittelua,  valmistautumista ja suorituksia. Näkemänsä perusteella he valitsivat  kilpailijan, joka oli esittänyt viikon aikana pehmeää, hyvää ratsastusta ja osoittanut esimerkillistä hevosmiestaitoa. Kaikki 15 tuomaria äänestivät Gummia FEIF Feather Price -palkinnon saajaksi.

Gummi kertoo oman näkemyksensä hyvistä hevosmiestaidoista. Hän korostaa hevosen kunnioittamista, uskoo kovaan työhön – ja toteaa, että tekemisen pitää olla hauskaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini